Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησής του με τον Πανσερραϊκό για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Ο ρεπόρτερ του «Δικέφαλου» αρχικά ανέφερε ότι η ομάδα δεν πρέπει να εμφανιστεί επηρεασμένη μετά τον μεσοοβδόμαδο αποκλεισμό από τη Μάλμε, προσθέτοντας ότι σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλύτερο να έχεις άλλο παιχνίδι τόσο σύντομα, έτσι ώστε να καταφέρεις να αντιδράσεις.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα πλάνα του Λουτσέσκου ενόψει της αυριανής (17/8, 20:00) αναμέτρησης που θα διεξαχθεί στην Τούμπα, τονίζοντας ότι αναμένονται πάρα πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να θέλει να έχει ενεργούς όσους περισσότερους ποδοσφαιριστές του γίνεται ενόψει των συνεχόμενων αγώνων.

Τέλος, μίλησε και για τα μεταγραφικά, λέγοντας ότι έχουν απορριφθεί πολλοί χαφ κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, μετέφερε ότι μόνο εύκολο δεν είναι να αντικατασταθεί επάξια ο Κουλιεράκης, που οδεύει προς Γερμανία, ενώ αναφέρθηκε και στη Σάμροκ Ρόβερς, την οποία θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα playoffs του Europa League.

Ακούστε το ηχητικό:



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.