Σίγουρος για την ικανότητα του ΠΑΟΚ να απειλήσει τη Γαλατάσαραϊ, αλλά όχι τόσο και για την αμυντική… ανθεκτικότητά του παρουσιάστηκε ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην Κωνσταντινούπολη εν όψει του αυριανού αγώνα, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Ο ΠΑΟΚ ξέρει ποια ομάδα έχει απέναντί του και μπορεί να ανταποκριθεί. Είμαι πολύ πιο βέβαιος για την επιθετική μετάβαση της ομάδας, θεωρώ πως θα βρει τις φάσεις και γκολ, αλλά φοβάμαι αρκετά πώς θα είναι στο παιχνίδι πίσω από την μπάλα και πώς θα ανταποκριθεί στην πίεση. Γιατί οι Τούρκοι έχουν πολύ ταλέντο στην επίθεση, έβαλαν τρία στη Φενέρ προχθές και μπορούσαν να βάλουν άλλα τόσα», ανέφερε.

Όσο για τις επιλογές του Λουτσέσκου; «Ο Μπράντον είναι εκτός μάχης, ο Ζίβκοβιτς είναι από χθες ετοιμοπόλεμος. Ο Λουτσέσκου θα βάλει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Περιμένω να δω αν ο Κόλεϊ ή ο Μιχαηλίδης θα είναι δίπλα στον Κεντζιόρα. Στο κέντρο πιστεύω θα δούμε Οζντόεφ και Σβαμπ, ενώ στην επίθεση θεωρώ πως στις ανάγκες του ματς ταιριάζει καλύτερα ο Τισουντάλι από τον Τσάλοφ. Σίγουρους θεωρούμε Κοτάρσκι, Ότο, Μπάμπα, Τάισον, Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλια», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.