Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει και του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μέχρι τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, δεν έχει κάποιο κενό ο ΠΑΟΚ, αφού παίζει στις 7 και 14 Μαρτίου για την Ευρώπη, ενώ παράλληλα έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μία εμβόλιμη για το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε πάρα πολύ κατάσταση σε αυτό το διάστημα, με ψυχολογία, χωρίς απουσίες και θα γυρίσει κάποια στιγμή ο Εκόνγκ. Θα είναι διαθέσιμος και για να πάρει ανάσες ο Κεντζιόρα, που έχει κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις ως δεξιός στόπερ. Έχει βρει πολύ καλή χημεία με τον Κουλιεράκη, με τους οποίους θα πάει και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Κεντζιόρα είναι ένας από τους παίκτες που πρέπει να διαπραγματευτεί και στη λογική να μην αλλάξει ο κορμός, θα γίνει κουβέντα για την παραμονή του. Όπως είναι ο Μεϊτέ, που πάει για μεταγραφή από την Μπενφίκα, όπως ήταν ο Μουργκ που έδωσαν άλλα δύο χρόνια συμβολαίου. Ο Τάισον που απέδειξαν πόσο πολύ τον ήθελαν. Πλέον γίνεται ό,τι θέλει ο προπονητής και να έχει τον κορμό του, για να δει πώς θα προχωρήσει στις μεταγραφές του καλοκαιριού», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.