Παράδειγμα προς αποφυγή χαρακτήρισε την εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο για τον ΠΑΟΚ εν όψει του αποψινού αγώνα με τη Σλόβαν για το Conference League ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Το ματς με τον Ατρόμητο είναι οδηγός προς αποφυγή. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει ξανά την κατοχή, αλλά θα πρέπει να είναι πολύ πιο γρήγορος και απρόβλεπτος, αλλά και να κάνει λιγότερα ατομικά λάθη. Ο βασικός κορμός θα είναι ίδιος με το Περιστέρι, με 1-2 αλλαγές. Δηλαδή να παίξει ο Σίντκλεϊ ως αριστερός μπακ και ο Σβιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης. Όποιος κερδίσει παίρνει πρόκριση, ενώ με ισοπαλία όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική», ανέφερε από τη Σλοβακία ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Περιγράφοντας την κατάσταση στην Μπρατισλάβα μετά την επιβολή σκληρού lockdown στη χώρα, είπε: «Η κατάσταση είναι δραματική. Χθες είχαν 13.000 κρούσματα και 71 νεκρούς, η Σλοβακία είναι από τις χώρες με τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμένων. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ήρθαν την πάτησαν, γιατί όχι μόνο δεν μπορούν να μπουν στο γήπεδο, αλλά απαγορεύεται και η κυκλοφορία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube