Τη δύσκολη απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου να κόψει τον Μουργκ από την ευρωπαϊκή λίστα ανέλυσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε πως εκτός απροόπτου ο Αυστριακός μέσος θα αγωνιστεί βασικός απέναντι στον Βόλο, τονίζοντας πως ο Ρουμάνος τεχνικός ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση.

«Μετά από κάποιο σημείο στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου δυσκολεύτηκε. Eιδικά με τη λίστα, γιατί έχει σαν προτεραιότητα τα αποδυτήρια. Τα ζύγισε στο τέλος για να αποκτήσει στόπερ. Πρέπει να έχει ενεργό τον Μουργκ, πνευματικά και σωματικά, γιατί ήταν σοκ για τον παίκτη, που έμεινε εκτός λίστας. Ο Λουτσέσκου ξέρει, όμως, πώς να διαχειρίζεται τις προσωπικότητες».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε στο πλήρες ρόστερ του ΠΑΟΚ, καθώς επίσης και στα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ.

«Ο ΠΑΟΚ είναι καλά αναφορικά με το ρόστερ. Έχει στόπερ, τέσσερις χαφ και τέσσερις φορ. Είναι καλυμμένος και έκανε αρκετές μεταγραφές στο τέλος. Ειδικά μεσοαμυντικά. Πήρε αρκετά πρόσωπα εκεί. Τέλος, αφού ξεκαθάρισε η τουρκική αστυνομία ότι μπορούν να βρεθούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη, θα βρεθούν. Περίπου 2.000. Βέβαια, θέλει ιδιαίτερη προσοχή».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.