Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αποψινού αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική του Europa Conference League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμένουμε ένα παιχνίδι, που θα θυμόμαστε σε όλη τη χρονιά, λόγω του ονόματος του αντιπάλου, και είναι ή και θα γίνει ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Είχε πολύ καλή πορεία τα προηγούμενα χρόνια. Θα δούμε και φέτος τι θα κάνει. Είναι μία ομάδα, η οποία όπως είπε ο Λουτσέσκου, χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και φυσικά με σεβασμό. Περιέγραψε την κατάσταση των παικτών και το δικό του σκεπτικό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Κάπως έτσι προκύπτουν κάποια πράγματα για την ενδεκάδα, ενώ είναι δεδομένο πως θα παίξει ο Βιεϊρίνια. Θα αξιοποιήσει τον μεγάλο αγώνα, έτσι ώστε να βοηθήσει νεοαποκτηθέντες, να μπουν καλύτερα στο κλίμα. Υπάρχει ένα θέμα προσαρμογής, παικτών που ήρθαν τελευταία, όπως ο Σαμάτα, ο Μεϊτέ, ο Ντεσπόντοφ και εκείνο που επισήμανε είναι πως ο τρόπος είναι να πιεστούν και να παίξουν. Στην προπόνηση δεν μπορεί να γίνει η δουλειά που θέλει, λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Άρα σήμερα θα δούμε Μεϊτέ-Οζντόεφ στο κέντρο και τον Σαμάτα ως βασικό ως φορ, με σκοπό σε ένα ματς που υπάρχει τεράστιο κίνητρο να παλέψουν για το αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.