Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει σχεδιάσει να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με τον Κόλεϊ στην άμυνα και πιο μπροστά τον Τσάλοφ για την αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι στην έναρξη της League Phase.

«Τα χαρακτηριστικά των ομάδων μας προετοιμάζουν για πολλές φάσεις. Είναι και μια βραδιά για τον Κοτάρσκι. Αποφασίζει και για το πώς θα παίξει η ομάδα σε φάση ανάπτυξης και γι’ αυτό είναι σπουδαίος. Και φυσικά να μη λυγίσουν οι προσωπικότητες του ΠΑΟΚ» σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Υπολογίζουν πολύ το ξεκίνημα της αναμέτρησης στον ΠΑΟΚ, έχουν δει πόσο φουριόζα μπαίνει η Γαλατά στην έδρα. Ο ΠΑΟΚ θ’ αποφύγει κάθε προσπάθεια για build-up και θα θυμηθεί τα περσινά παιχνίδια του στα Playoffs.

Υπάρχει ιδιαίτερος σεβασμός και από τις δύο πλευρές. Ο Λουτσέσκου παραδέχθηκε τη δυναμική του αντιπάλου. Η Γαλατά θα βάλει τον Μπατσουαγί και θα έρθει από τον πάγκο ο Ικάρντι. Θα έχει αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στη Φενέρ. Θέλει να κατακτήσει το Europa League η Γαλατά. »
.

Ακούστε το ρεπορτάζ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.