Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ έδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του βορρά» αναφέρθηκε αρχικά στην υπόθεση του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος φαίνεται να καταλήγει στην Μπασακσεχίρ: «Προφανώς φαίνεται ότι χάθηκε ο Πέλκας, επιβεβαιώθηκε ότι αν ο παίκτης έβρισκε ένα μεγάλο συμβόλαιο ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να δώσει τόσο υψηλό ποσό. Προφανώς τον ικανοποιεί η Μπασακσεχίρ από όλες τις πλευρές. Ο ΠΑΟΚ είναι σε μία φάση αναζήτησης μεσοεπιθετικά αλλά δεν καίγεται τόσο πολύ. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και στην πορεία του καλοκαιριού».

Στη συνέχεια, ο Τσορμπατζόγλου μίλησε για τις εξελίξεις που επίκεινται με τον Ρώσο μέσο Μαγκομέντ Οζντόεφ:: «Δεν φαίνεται να ισχύει η "σφήνα" της Φενέρ που ακούστηκε. Ο ΠΑΟΚ αισθάνεται σίγουρος για τον παίκτη, υπάρχει αισιοδοξία ότι το Σαββατοκύριακο θα έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση».

O ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και σε διάφορα τυπικά ζητήματα, τονίζοντας πως: «Υπήρχε μία εκρεμμότητα για τις νέες φανέλες, τακτοποιήθηκε και τη Δευτέρα θα έχουμε την παρουσίαση. Υπάρχει αναμονή και για το συμβόλαιο με τη Nova, μένει η ανακοίνωση. Μέχρι στιγμής έχουν πωληθεί 5.000 διαρκείας».

Τέλος, όσον αφορά τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Ιντερνασιονάλ για τον Τάισον, επεσήμανε: «Έχει συμβόλαιο ο Τάισον, υψηλό μάλιστα. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τον παίκτη, καθώς θεωρείται κομβικό στοιχείο της ομάδας και υπολογίζεται κανονικά».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.