Να επουλώσει, όσο γίνεται, τις πληγές του αποκλεισμού από τη Μάλμε καλείται ο ΠΑΟΚ μέσα από τα προσεχή παιχνίδια, αρχής γενομένης από την αυριανή πρεμιέρα πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, όπως τόνισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι καλό που υπάρχει παιχνίδι μπροστά για να ξεπεραστεί όσο γίνεται το σοκ του αποκλεισμού από τη Μάλμε που είναι μεγάλο. Σίγουρα θα απουσιάσει ο Ότο, ενώ αμφίβολος είναι ο Τάισον και ο Κοτάρσκι. Ο Βραζιλιάνος απέφυγε τη ζημιά, αλλά ίσως τον προφυλάξουν, ενώ ο Κροάτης έχει ένα πρόβλημα στον αγκώνα. Αναμένουμε αλλαγές. Περιμένουμε να πάρουν χρόνο ο Τισουνταλί και ο Τσάλοφ για να βρουν ρυθμό», ανέφερε.

Για την προσεχή αντίπαλο στα playoffs του Europa League τόνισε: «Η Σάμροκ έχει όπως και η Μάλμε το πλεονέκτημα του ρυθμού, αλλά δεν έχει καμία σχέση σε ποιότητα με τους Σουηδούς. Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί και πρέπει να προκριθεί για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο Europa League».

Τέλος, για τα μεταγραφικά είπε πως «… όσο παραμένει ελεύθερος ο Μεϊτέ τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Στα στόπερ αναζητείται κάτι πολύ ποιοτικό, αλλά ο Ζιγκό δύσκολα μπορεί να έρθει. Ο Κουλιεράκης είναι σχεδόν βέβαιο πως θα παραχωρηθεί μετά τα ματς με τη Σάμροκ στην Βόλφσμπουργκ για ένα ποσό κοντά στα 15 εκατ. ευρώ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.