Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει της αυριανής (26/10, 22:00) αναμέτρησης του «Δικέφαλου του Βορρά» με την Αμπερντίν στην Σκωτία, για την 3η αγωνιστική των ομίλων στο Conference League, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ των Θεσσαλονικιών στάθηκε στο ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 7-8 αλλαγές σε σύγκριση με την ενδεκάδα που επέλεξε κόντρα στον Ατρόμητο, υπενθυμίζοντας ότι Μεϊτέ, Σάστρε και Νάσμπεργκ δεν είναι διαθέσιμοι.

Επιπλέον, τόνισε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός επιθυμεί να έχει 17-18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, με τους Κοτάρσκι και Άντριγια Ζίβκοβιτς να θεωρούνται οι μοναδικοί αναντικατάστατοι.

Τέλος, μίλησε για την ενδεκάδα που αναμένεται να επιλέξει ο Λουτσέσκου, λέγοντας ότι Βιεϊρίνια, Κουλιεράκης είναι σίγουροι στην άμυνα, ενώ.. παίζεται η θέση του αριστερού μπακ ανάμεσα σε Μπάμπα και Ράφα Σοάρες, Σβαμπ και Τσιγγάρας θα επιστρέψουν στον άξονα, ενώ ο Κωνσταντέλιας θα βρίσκεται σε ρόλο «δεκαριού».

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.