Στο κλίμα που υπάρχει στην Γαλλία ενόψει του πρώτου αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Περιμέναμε πολύ δύσκολο παιχνίδι, με την έννοια των γύρω γύρω και των πριν και των μετά. Αυτό έπρεπε να το ξέρουν όλοι, δεν αμφισβητείται. Υπήρξαν επεισόδια, αλλά παίρνουν μεγαλύτερη έκταση λόγω και της προβολής που υπάρχει μέσω των βίντεο. Δεν έγινε και κανένας πόλεμος. Και η σημερινή ημέρα θα είναι πολύ δύσκολη γιατί έρχονται περισσότεροι φίλοι του ΠΑΟΚ. Είναι και στο γήπεδο τι θα συμβεί, είναι και η επόμενη εβδομάδα. Η UEFA έχει λάβει τα μέτρα της. Έρχονται από πολλούς προορισμούς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ», είπε μεταξύ άλλων.

Όσο για το πλάνο του «δικέφαλου του Βορρά» στο σημερινό ματς; «Νομίζω ότι το δίλλημα του Λουτσέσκου λύθηκε, φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να ξεκινήσει με Μπίσεσβαρ. Να μην υπάρχει κάποια έκπληξη, είναι παίκτης μεγάλων αγώνων, με μεγάλα συν και μειονεκτήματα. Ως δεύτερη λύση θα βάλει τον Σίντκλεϊ, ως αριστερό χαφ εξτρέμ, μπροστά από τον Βιεϊρίνια, φαίνεται ότι είναι το δεύτερο πλάνο. Το βασικό και δύσκολο για τον ΠΑΟΚ είναι να κρατήσει μπάλα όσο περισσότερο μπορεί, να την κυκλοφορήσει και να δημιουργήσει μια αναστάτωση. Είναι το μεγάλο κλειδί της αναμέτρησης», σχολίασε ο ρεπόρτερ του σταθμού.

Αναφορικά με την 11άδα του ΠΑΟΚ κόντρα στους Γάλλους, ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι θα αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Λύρατζη, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Τσιγγάρα, Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ και Άκπομ.

Τέλος, αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου που κάνουν λόγο για την διάθεση της Μαρσέιγ να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στην διοργάνωση.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάλενς: «Θέλαμε μία ήρεμη εβδομαδα - Νιώθαμε υποχρέωση για τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε»

Μανθάτης: «Ήταν... ροντέο το ματς με την ΑΕΚ - Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Κουάισον: «Ο κόσμος του Άρη να περιμένει να δει έναν επιθετικό παίκτη, ο οποίος λατρεύει να παίζει ποδόσφαιρο»

Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Αυτή η ήττα ήταν δική μου, δεν έκανα σωστές επιλογές στην 11άδα - Πρέπει να αντιδράσουμε»

Αλμέιδα: «Η Athens Kallithea έχει δυσκολέψει όλες τις ομάδες - Κάναμε καλό παιχνίδι, μας έλειψε η ακρίβεια»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Κουάισον

Κετσετζόγλου: «Καμία σχέση η σημερινή γκέλα της ΑΕΚ με τις περσινές - Επιτακτική η νίκη με Παναθηναϊκό»

Ντονάτι: «Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να κάνουμε νίκες και να σκοράρουμε περισσότερο»

Ουναΐ: «Έχω προσαρμοστεί, τώρα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε περισσότερο»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.