Στα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ την ερχόμενη Πέμπτη (14/03, 19:45) στην Τούμπα, αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του βορρά» στάθηκε αρχικώς στην ομιλία των Ραζβάν Λουτσέσκου και Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά την ήττα από τον Άρη, αλλά και στο ενδεχόμενο ο Ιβάν Σαββίδης να παρέμβει άμεσα μέσω τηλεδιάσκεψης ώστε να τονώσει το ηθικό των παικτών.

Όσον αφορά την ευρωπαϊκή ρεβάνς, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι το αουτσάιντερ μετά και το εις βάρος του 2-0 του πρώτου αγώνα, ωστόσο, άπαντες θα δώσουν τα πάντα για την πρόκριση. Όπως τόνισες χαρακτηριστικά:

«Κομβικές θα είναι οι αποφάσεις για το πώς θα ξεκινήσει κόντρα στη Ζάγκρεμπ. Τι να κάνει για να παρέμβει στην ενδεκάδα για να αλλάξει η κατάσταση και να μείνει ζωντανός στην Ευρώπη. Τακτικά, ο Σαμάτα, αν είναι καλά θα βοηθήσει πολύ, αυτός είναι ο ιδανικότερος για το εν λόγω ματς. Όμως, ο Σαμάτα της Λαμίας που φοβόταν τις μπάλες δεν πρέπει να εμφανιστεί».


Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.