Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, μετά τη σημαντική νίκη επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι και τη σειρά των ντέρμπι που έρχεται σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πρώτα από όλα έκανε καταπληκτικό παιχνίδι, εξαιρετικό ακόμα και αν το ματς έληγε 0-0. Επί 85 λεπτά είχε 15 τελικές, που όλες ήταν εκτός εστίας ή δοκάρια, αλλά από εκεί και πέρα όλη αυτή η κυριαρχία στο ποδόσφαιρο, να πάρουν πίσω την μπάλα και ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να περάσει το κέντρο, με πίστη και με υπομονή διεκδίκησαν το γκολ και αυτή η δικαίωση στο τέλος, τους δίνει μεγάλη ώθηση», ανέφερε αρχικά.

«Είναι διπλή και τριπλή η δικαίωση, που είχε καταπληκτικό Μεϊτέ, που όσο πάει ο καιρός ανεβαίνει και γεμίζει το κέντρο, εκεί όπου έχει αρκετά κλεψίματα. Πάρα πολύ καλή εμφάνιση και πήρε στο τέλος αυτό που κυνήγησε. Παραμένει πρώτος και ξεκινάει τη σειρά των μεγάλων αγώνων, το πιο μεγάλο μάλιστα, αφού η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα μαζί με τον ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Είναι μία γερή κόντρα, αφού το ποδόσφαιρο του Λουτσέσκου είχε ένα θέμα με εκείνο του Αλμέιδα. Ήρθε η ώρα, με τον ΠΑΟΚ να είναι στα καλύτερά του, αφού δεν χωρούν στο αρχικό σχήμα ο Αντρίγια με τον Ντεσπόντοφ. Έχει βρει εκείνους που παίζουν καλύτερα, αλλά πρόκειται για λεπτομέρειες που δεν έχουν τόση σημασία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.