Στις κατευθυντήριες γραμμές που έχει δώσει ο Ιβάν Σαββίδης στους συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ για την επόμενη ημέρα, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Καταλαγιάζουν το άγχος και η ένταση για αποφάσεις που στην πίεση επάνω όλοι ζητούν. Ο Σαββίδης λειτουργεί διαφορετικά στον ΠΑΟΚ. Προετοιμασία γίνεται για το κάθε τι, σίγουρα έχει δώσει κάποιες κατευθύνσεις για το πως πρέπει να πορευθεί ο ΠΑΟΚ έως το τέλος της σεζόν και το τι θα ακολουθήσει το καλοκαίρι. Για όλα τα θέματα, την ομάδα που θα φτιάξει ενόψει των 100 ετών, την δομή, τις εγκαταστάσεις, την τεχνική ηγεσία. Έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα με τα οποία θα ασχοληθούμε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε ειδική μνεία στην κατάσταση γύρω από τον Ιβάν Σαββίδη και όλα όσα «ακουμπούν» και τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι ο Βιεϊρίνια θα σταματήσει το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι αλλά θα μείνει σε άλλο πόστο στον ΠΑΟΚ, που έχει άλλωστε ένδεια στελεχών, ενώ δεν απέκτησε να συμβεί κάτι ανάλογο και με τον Σβαμπ.

Ακούστε το ηχητικό:


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Για Ελ Κααμπί και Κωστούλα ισχύει το ουδέν κακό αμιγές καλού»

Αθανασίου: «Πρέπει και θα γίνουν εταιρικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό - Υποχρεωτική μια τουλάχιστον πώληση»

Οι ευχές του Παναθηναϊκού στους δέκα διεθνείς

Κετσετζόγλου: «Πρόβλημα η δημιουργία μεγάλων ευκαιριών για την ΑΕΚ - Αβέβαιη η επιστροφή Μαρσιάλ για ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Διαψεύδονται τα περί επιστροφής Βρύζα στον ΠΑΟΚ - Δεν έχουν παρθεί αποφάσεις για την επόμενη μέρα»

Σταματέλος: «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να κρατήσει Γκαρθία και Μπιανκόν - Δεν… χαλαρώνει ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Διαψεύδονται από τον Παναθηναϊκό τα περί μάνατζμεντ - Στα πλέι οφ σαν να πηγαίνει για πρωτάθλημα»

ΑΕΚ: Προτεραιότητα φορ και μπακ, τα νέα συμβόλαια για Πινέδα-Μήτογλου και οι πιθανές πωλήσεις

Όλα δείχνουν παραμονή Γκαρθία στον Ολυμπιακό

Ντεσπόντοφ: «Δεν υπάρχει καμία επαφή με τη Φέγενορντ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.