Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, μετά την αλλαγή που σημειώθηκε στη λίστα του «Δικεφάλου του Βορρά» για τα παιχνίδια στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ, όπως και άλλες ομάδες, έχουν δύο αλλαγές. Η προθεσμία έληξε χθες το βράδυ, αλλά δεν τη δημοσιοποίησε, αφού έπρεπε να μιλήσει ο προπονητής μαζί τους για να μην το μάθουν από τα Μέσα. Ανακοινώθηκε τώρα η λίστα. Δύο οι αλλαγές. Βγαίνουν ο Σαμάτα και ο Ράφα Σοάρες, μπαίνουν ο Τσάλοφ και ο Τισουντάλι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Λουτσέσκου έχει τη δική του λογική και ήθελε πρώτα να συζητήσει με τους παίκτες. Ό,τι και αν είναι ο Ρώσος, είναι ένας παίκτης που έχει ψυχολογία. Ο Σαμάτα έχει κακή ψυχολογία εδώ και καιρό και ο προπονητής έχει πάντα απαιτήσεις για μεταγραφές», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Υπάρχει μία έντονη κινητικότητα, μία βιασύνη, για την απόκτηση χαφ. Είναι γνωστή η ανάγκη του ΠΑΟΚ, είναι γνωστή η περίπτωση του Μεϊτέ. Ο Γάλλος προσπάθησε να ρίξει γέφυρες, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν αρνητικός λόγω της στάσης του παίκτη. Ο Λουτσέσκου είναι εκείνος που επιμένει, αφού ξέρει την ομάδα και δεν θα χρειαστεί προσαρμογή. Περιμένουμε να δούμε αν θα καταφέρει να πείσει τον ιδιοκτήτη να κλείσει τον Μεϊτέ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.