Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, μετά το 2-2 με τη Μάλμε στη Σουηδία για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το αποτέλεσμα είναι καλό με βάση την εικόνα που είχε ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Μάλμε ήταν καλύτερη και παρότι έκαναν πολλά πράγματα καλύτερα, παρά ότι ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά και δεν έχει πολλούς διακριθέντες. Από όλη αυτή την εικόνα που είχε όλη αυτή την εικόνα και ο ΠΑΟΚ να είναι μέτριος, δεν κατάφερε να τον κερδίσει και αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μήνυμα στους Σουηδούς», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Στην Τούμπα την άλλη εβδομάδα μπορεί να μην μπορούν να αναπνεύσουν αν έχει 30-32 βαθμούς. Παρότι πήγαν πολλά πράγματα στραβά και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ξεκίνημα με τον Ότο, εκεί που παίζει ο κορυφαίος της Μάλμε, ο Ούγγρος. Τους είδαμε, το πήραμε το αποτέλεσμα και με τις συνθήκες που θα επικρατούν ποιος θα το καταφέρει», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο ΠΑΟΚ απέναντι στους Σουηδούς, που πάνε για το ένα γκολ παραπάνω, δεν θα μπορέσει να περάσει. Ειδικά ο ΠΑΟΚ με τη σωστή νοοτροπία. Είναι ιστορικό παιχνίδι. Είναι πολύ μεγάλο ματς και παρότι είναι 13 Αυγούστου, πρέπει να γεμίσει το γήπεδο, για να τα καταφέρει η ομάδα κόντρα στα προβλήματά της».

Ακούστε τι είπε για τον Εκόνγκ και την αντικατάστασή του, όπως και τον Μεϊτέ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.