Δείτε στο ΣΠΟΡ ΣΚΟΡ ΡΕΚΟΡ (17:30 AΡΤ-www.tilesport.tv) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη:

-Την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τις Βρυξέλλες και τον αγώνα με την Άντερλεχτ, με τον Τσόρι Ντομίνγκες να τονίζει στην κάμερα του ΑΡΤ την σπουδαιότητα του αυριανού αγώνα.

-Την χθεσινή φιλική νίκη με 4-1 του Παναθηναικού στα Μέγαρα επί του Βύζαντα και την ικανοποίηση του Γιάννη Αναστασίου για το δίδυμο των Μπέργκ-Φιγκερόα.

-Τον Ατρόμητο να κερδίζει την τυπικά γηπεδούχο Καλλονή στο Ολυμπιακό Στάδιο με 1-0 και τον Πλατανιά να παραχωρεί την 5η του φετινή ισοπαλία στον Πανθρακικό (1-1) στα παιχνίδια που έριξαν την αυλαία στο πρωτάθλημα της Superleague.

-Την πρώτη εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής αλλά και τον τραυματισμό του Ανάκογλου που θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα.

-Τα ‘’συν και πλήν’’ της 6ης Αγωνιστικής της Superleague.

-Όλα τα γκόλ απο τα Δευτεριάτικα μάτς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Superleague.

-Τον Ιωνικό να κερδίζει με 2-0 τον Ρούβα στην δική του πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

-Tην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νεων με τον Απόλλων Σμύρνης να κερδίζει 3-1 τον Λεβαδειακό.

-Την χθεσινή Media day του Ολυμπιακού στο Μπάσκετ,όπως και τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου των Μπαρτζώκα-Πρίντεζη ενόψει της αναχώρησης για την Βραζίλια και τους αγώνες για το Διηπειρωτικό Κύπελλο.

-Την Media Day του Παναθηναικού στο Μπάσκετ με τους Πεδουλάκη,Διαμαντίδη,Παππά και Γιάνκοβιτς.

-Την 1η Αγωνιστική του πρωταθλήματος Χάντμπολ,όπως και το φιλικό 3-2 του Παναθηναικού στο Βόλει επί της Γερμανικής Μπούλ.

-Την προαναγγελία των σημερινών αγώνων του Τσάμπιονς Λίγκ.

-Τι κάνανε οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα εγχώρια πρωταθληματά τους.

-Πολλά γκόλ απο τους αγώνες της Δευτέρας με την Έβερτον να κερδίζει με 3-2 την Νιούκαστλ,και η Γρανάδα 2-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε στα κυριότερα εξ’αυτών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube