Στο ίδιο τραπέζι με τη χρυσή φουρνιά του 2004 έκατσε ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να θέσουν επί τάπητος το… αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην εισαγωγή της κουβέντας του με την αντιπροσωπεία της τότε Εθνικής (Φύσσας, Τσιάρτας, Μπασινάς, Σεϊταρίδης), ο Πρωθυπουργός επανέλαβε την πρόθεσή του για κάθαρση και εξυγίανση, κάτι που όπως χαρακτηριστικά τόνισε αποτελεί «επιθυμία όλης της ελληνικής κοινωνίας».

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που δεχθήκατε την πρόσκληση. Υπάρχει ενδιαφέρον από όλο τον φίλαθλο κόσμο για τον λόγο της συνάντησης μας. Δεν είναι κάτι κρυφό, ούτε κάτι μυστικό. Υπάρχει αγωνία για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουμε την αποφασιστικότητα να παρέμβουμε και να κάνουμε τις τομές που ζητά η ελληνική κοινωνία», είπε αρχικά ο Τσίπρας, ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Μαξίμου, πρόσθεσε:

«Προσπαθούμε να επαναφέρουμε την κανονικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να παίζεται κάτω από συγκεκριμένους και ίσους κανόνες. Όπως αγωνιώ εγώ, έτσι αγωνιά και η κοινωνία για τις εξελίξεις. Θα ήθελα από εσάς τις βαθιές γνώσεις σας για να βγούμε από το αδιέξοδο. Είμαι προβληματισμένος για την κατάσταση που επικρατεί. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το ποδόσφαιρο πεδίο αξιόποινων πράξεων».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Τσιάρτας ανέφερε: «Δεχθήκαμε την πρόσκλησή σας, γιατί αφουγκραζόμαστε αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε τη διάθεση να σας ακούσουμε, να συζητήσουμε κάποια πράγματα και από εκεί και πέρα να κάνουμε ό,τι προκύψει»









ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναγόπουλος: «Ζω εδώ και χρόνια τον πόνο των παικτών - Κάποιοι δικαστές χειραγωγούνται»

Αποκάλυψη-σοκ: «Είμαι απλήρωτος δύο χρόνια, θέλω 20 χιλιάρικα για να χάσω»

Ομάδα του Βόλου ανακοίνωσε… δύο ντουέτα δίδυμων παικτών!

Θριάμβευσε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα Κ19 ο ΠΑΟΚ

Ντέμης: «Κέρδισε χρόνο και ηρεμία η Εθνική, πλέον υπάρχει πολύ ταλέντο και στη μεσοεπιθετική της γραμμή»

Με τον Ιωνικό και στο τοπικό οι Ματσούκας, Παντελίδης και Ποζαντζίδης

Προκριματικά Euro U21: Πήρε το ντέρμπι με την Κροατία η Πορτογαλία και διατήρησε στη 2η θέση την Εθνική Ελπίδων!

Τεσσάρα στα Νησιά Φερόε και συνεχίζει να ελπίζει η Ελλάδα!

Παναγόπουλος και Μπενέα στον bwinΣΠΟΡ FM: «Το διαβιβαστικό με αρχικά και όχι ονόματα δείχνει τη σοβαρότητα της υπόθεσης»

Η 11άδα της Εθνικής Ελπίδων: Εννέα παίκτες στην αποστολή από Ελλάδα, οι 4 από μεγάλους και… 10 από εξωτερικό!