Με κολακευτικά λόγια μίλησε για την Μπράγκα ο Τσικίνιο στη συνέντευξη Τύπου στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενόψει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τους «αρσεναλίστας» για το Europa League.

Ο Πορτογάλος μέσος επεσήμανε ότι πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, η οποία δεν βασίζεται σε έναν παίκτη. «Ξέρουμε ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει πάντα πίεση, αλλά είναι μια όμορφη πίεση, όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για μας», επεσήμανε ο 29χρονος άσος.

Για τον πρώην συμπαίκτη του, Αντρέ Όρτα, ανέφερε -μεταξύ άλλων-: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Όρτα, είμαστε φίλοι, μιλάμε συνεχώς και πέρσι μας βοήθησε πολύ. Αύριο θα είμαστε αντίπαλοι για 90-95 λεπτά. Του εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή και την καριέρα του, αλλά όχι για αύριο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:
-το ματς με την Μπράγκα: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ποδοσφαιριστές που γνωρίζουμε καλά, αλλά δεν βασίζεται σε έναν παίκτη. Είμαστε όμως κι εμείς πολύ καλή ομάδα και αν δείξουμε το υψηλότερο επίπεδό μας θα είμαστε εμείς που θα κερδίσουμε».

-το πλάνο του προπονητή: «Οι ποδοσφαιριστές είναι εδώ για να εφαρμόζουν όσα ζητεί ο προπονητής. Πάντα θέλουν να κερδίζουν, προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αυτό άλλες φορές βγαίνει και άλλες όχι. Ξέρουμε ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει πάντα πίεση, αλλά είναι μια όμορφη πίεση, όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για μας. Είδαμε με τον Ατρόμητο πως δώσαμε μια καλή απάντηση, θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και με την Μπράγκα. Θα ακούσουμε όσα μας ζητεί ο προπονητής και θα δώσουμε το καλύτερο για να κερδίσει η ομάδα».

-τον Όρτα: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Όρτα, είμαστε φίλοι, μιλάμε συνεχώς και πέρσι μας βοήθησε πολύ. Αύριο θα είμαστε αντίπαλοι για 90-95 λεπτά. Του εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή και την καριέρα του, αλλά όχι για αύριο. Η Μπράγκα είναι πολύ καλή ομάδα, για μένα τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά εκεί, αλλά της εύχομαι τα καλύτερα. Όμως αύριο θέλω να νικήσει ο Ολυμπιακός».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube