Ο Χάρης Τσιγγάρας τόνισε πως το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ έκανε τα πάντα για να αγωνιστεί κόντρα στη Χαρτς, ζήτησε συγκέντρωση για το ματς της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στην Κηφισιά, θεωρεί πως ήξεραν πως να ανταποκριθούν στο παιχνίδι με ψηλές μπαλιές και στις δυνατές κόντρες της Χαρτς και ζήτησε να κερδίσουν τις δεύτερες μπαλιές στη ρεβάνς της Τούμπας την επόμενη Πέμπτη.

Αναλυτικά: «Δεν είχα κανένα πρόβλημα! Δόξα τω Θεώ, έχουμε ανθρώπους γύρω μας που μας φροντίζουν και ήμουν μια χαρά. Δε μπορώ να πω ότι ήταν μισή πρόκριση. Ήταν ένα καλό βήμα. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στην Τούμπα. Προέχει τώρα ο αγώνας της Κυριακής, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτόν».

Για την ανταπόκριση της ομάδας, στο διαφορετικό στυλ παιχνιδιού της Χαρτς: «Ήμασταν προετοιμασμένοι κατάλληλα. Ξέρουμε τι κάνουμε, είχαμε πληροφορίες για τον αντίπαλο και κάναμε αυτό που έπρεπε. Η ομάδα έδειξε ότι ακόμα και σε αυτό το στυλ παιχνιδιού, με μακρινές πάσες, δεύτερες μπαλιές, μπορεί να ανταποκριθεί. Κάναμε, γενικά, ένα πολύ καλό παιχνίδι, καταφέραμε να "γυρίσουμε" το εις βάρος μας σκορ και πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλά».

Για τη ρεβάνς: «Νομίζω θα είναι το ίδιο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κι, όπως και σήμερα, να κερδίσουμε σχεδόν όλες τις δεύτερες μπάλες, να είμαστε μαχητικοί και νομίζω θα τα καταφέρουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube