Ο Βόλος έσπασε το σερί εξαιρετικών αποτελεσμάτων του Παναιτωλικού, καθώς νίκησε 1-0 στο Αγρίνιο χάρη σε πέναλτι του Πέδρο Κόντε στο 90'+10'.

Κεντρικό πρόσωπο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτέλεσε ο ρέφερι Τσέτσιλας, για τη διαιτησία του οποίου διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι, τόσο όσον αφορά στην αποβολή του Στάγιτς όσο και για το πέναλτι που χάρισε το τρίποντο στους φιλοξενούμενους.

«Δεν έχω μιλήσει για τη διαιτησία, αλλά σήμερα θα μου επιτρέψετε. Δεν υπήρχε αποβολή, αλλά εκτός αυτού ο συγκεκριμένος άνθρωπος το πήγε ''σώνει και καλά'' να χάσουμε. Αν δεν είμαστε καλοί ΟΚ, να χάσουμε. Αλλά να μας υποχρεώνουν έτσι; Πάει το ποδόσφαιρο πίσω. Είναι η τελευταία φορά, που θα μιλήσω. Είναι άδικο για μία ομάδα όπως τον Παναιτωλικό να συμπεριφέρονται έτσι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, για τη διαιτησία του Τσέτσιλα.

Μάλιστα, ο εν λόγω διαιτητής δεν απασχολεί φέτος για πρώτη φορά με τις αποφάσεις του. Συγκεκριμένα, το ίδιο είχε συμβεί και στην αναμέτρηση Λαμία-Πανσερραϊκός για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στις 30 Σεπτεμβρίου του 2024. Τότε, οι γηπεδούχοι, που ηττήθηκαν με σκορ 2-1, είχαν έντονα παράπονα τόσο για (ανεξήγητο) ακυρωθέν γκολ στο 9', όσο και για την απευθείας αποβολή του Βλαχομήτρου έπειτα από παρέμβαση του VAR.

Δείτε τις φάσεις που είχαν απασχολήσει τότε:



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube