Έφτασε στην Αθήνα η μεγάλη μεταγραφική «βόμβα» του Πανιωνίου! Ο λόγος για τον Ντένις Τσερίσεφ, ο οποίος προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τη Μαδρίτη το απόγευμα της Τετάρτης (25/09) και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει και το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας του με τους «κυανέρυθρους».

Μάλιστα, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, στην κάμερα της ΕΡΤ, μιλώντας για τους λόγους που επέλεξε τη νέα του ομάδα, τους στόχους της σεζόν, αλλά και τους οπαδούς που πήγαν στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχθούν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίζω και πάλι ποδόσφαιρο, αυτό είναι που θέλω. Η υποδοχή ήταν καταπληκτική, οι οπαδοί είναι τρελοί και τους αγαπώ. Θα παλέψουμε να πετύχουμε τους στόχους της σεζόν. Ξέρω το κλαμπ και έχω ακούσει πολλά για την ιστορία της ομάδας.

Ήθελα να παίξω εδώ γιατί και με την οικογένειά μου ξέραμε ότι η Ελλάδα είναι ένα πολύ όμορφο μέρος από προηγούμενες επισκέψεις και αποφασίσαμε να έρθουμε. Θα πηγαίνουμε βήμα βήμα, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε»
, ανέφερε αναλυτικά ο Τσερίσεφ κατά την άφιξή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube