Ο Ντάνιελ Ποντένσε αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που ο Ολυμπιακός θέλει να φέρει εκ νέου στο… λιμάνι και να τον ντύσει, οριστικά ξανά, στα ερυθρόλευκα.

Μάλιστα, και ο ίδιος δείχνει διατεθειμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να πιέσει τη Γουλβς να του δώσει το πράσινο φως. Κάτι που αποδεικνύεται και από την πιο πρόσφατη εξέλιξη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσανάκας, ο Ποντένσε είχε στα χέρια του προ ημερών μια πολύ υψηλή πρόταση από ομάδα του MLS.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός την απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες, δείχνοντας πως δεν τον ενδιαφέρει η εν λόγω προοπτική. Κάπως έτσι, δείχνει ακόμη μία φορά την… πρόθεσή του, η οποία λίγο-πολύ είναι γνωστή προς όλες τις πλευρές. Μάλιστα, να σημειωθεί πως η ομάδα από τις ΗΠΑ που έδειξε ενδιαφέρον για τον Ποντένσε, φέρεται να πλησίαζε και στα «θέλω» της Γουλβς. Ωστόσο, η εν λόγω περίπτωση δεν προχώρησε…

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί, προ ημερών, οι «λύκοι» φέρεται να κοστολογούν τον Ποντένσε στα 10 εκατ. ευρώ.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube