Στα αγωνιστικά πλάνα του Ματίας Αλμέιδα ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, την Κυριακή (28/1, 16:00) στην OPAP Arena, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε πώς το Σάββατο (27/1) θα κριθεί η συμμετοχή του Σιντιμπέ στην αναμέτρηση, καθώς εάν καταφέρει να προπονηθεί τότε θα ενσωματωθεί στην αποστολή.

Όπως ανέφερε, στην εστία θα είναι ο Στάνκοβιτς, δεξιά -εάν δεν προλάβει ο Σιντιμπέ- θα παίξει ένας εκ των Πινέδα ή Ραντόνια, ενώ αριστερά σίγουρος είναι ο Πήλιος. Στο κέντρο της άμυνας οι Βίντα και Κάλενς, με τον Γιόνσον να έχει λογικά παρτενέρ του στα χαφ τον Πινέδα (ανάλογα και με το ποιος θα επιλεχθεί για το δεξί άκρο της άμυνας). Στη δεξιά πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι ο Άμραμπατ, αριστερά ο Γκατσίνοβιτς, με τον Τσούμπερ να αρχίζει πίσω από τον Πόνσε.

Ο Γιώργος Τσακίρης σημείωσε πως ο Λιβάι Γκαρσία τρέχει να προλάβει το παιχνίδι του «δικεφάλου» την επόμενη Κυριακή (4/2), κόντρα στον Αστέρα, ενώ τόνισε ότι το ζητούμενο για τους «κιτρινόμαυρους» είναι να κάνουν το απόλυτο τις δύο προσεχείς αγωνιστικές, ώστε να εκμεταλλευτούν και τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών τους στα δύσκολα παιχνίδια που έχουν.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.