Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, η οποία συνεχίζει για τα καλά τη δουλειά επί ελληνικού εδάφους ενόψει και του φιλικού με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«No news, is good news λένε οι Αμερικάνοι. Είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που έχουμε έναν κορμό, έχουν γίνει οι βασικές προσθήκες, και έχουμε ένα ήρεμο καλοκαίρι στην ΑΕΚ. Πέρυσι, για παράδειγμα, υπήρχε μεγάλη γκρίνια για τις μεταγραφές που δεν είχαν γίνει και συνεχίστηκε αργότερα, παρά τη μικρή παύση με την παρουσία του Ματίας Αλμέιδα και την εικόνα που έβγαζε η ομάδα στην ίδια περίοδο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Και πρόσθεσε: «Είναι σε εξέλιξη η προετοιμασία για το εκτός έδρας φιλικό με τον Βόλο, αφού η δουλειά συνεχίζεται επί ελληνικού εδάφους. Βρισκόμαστε στην εποχή του φρεσκαρίσματος και του μονταρίσματος της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας σε αυτό το παιχνίδι και να τσεκάρει πιο καλά την ομάδα με την Τράμπζονσπορ».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε για τα μεταγραφικά: «Οι δύο θέσεις, οι 1+1 προσθήκες που απαιτούνται, είναι ο στόπερ και ο φορ. Έχουμε πει πως έχει η κατάσταση. Δεν είναι μυστικό αυτό. Το έχουν ξεκαθαρίσει η ΑΕΚ και ο Αλμέιδα. Στόχος είναι να βρεθεί κάποιος παίκτης καλύτερος από αυτούς που έχουν ξεχωρίσει από την ατζέντα τους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.