Το «πρέπει» που έχει η ΑΕΚ για να νικήσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σημείωσε ο Γιώργος Τσακίρης, λέγοντας πως η υποχρέωση και η απαίτηση για το τρίποντο σήμερα είναι υψηλή.

Παράλληλα, τόνισε πως ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης και είναι 50-50 ανάμεσα σε Πιερό και Γκαρσία. Μάλιστα, ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» υποστήριξε πως δεν θα είναι απίθανο να δούμε ακόμη και τους δύο στην ενδεκάδα, με τον Πιερό στην κορυφή και τον Γκαρσία στο «φτερό».

«Υψηλή υποχρέωση και απαίτηση, μεγάλο το πρέπει για να ανέβει ξανά στην κορυφή. Δεν πρέπει να βάλει παραπάνω εσωστρέφεια στον εαυτό της. Μια ήττα από τον ΠΑΟΚ σήμερα θα προκαλέσει μεγάλη εσωστρέφεια, αν ηττηθεί θα πάει στο -5 και μετά θα ανοίξει κουβέντα… Αν εξαιρέσουμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Μάριο του 2023, δεν έχει χάσει σε άλλο εντός έδρας ντέρμπι και είναι κυρίαρχη με τον Ματίας Αλμέιδα», τόνισε αρχικά για το ντέρμπι.

«Είναι δύσκολες οι επιλογές για τον πάγκο ανάμεσα στους μεσοεπιθετικούς, αφού υπάρχον οι Μαρσιάλ, Πιερό, Λιούμπισιτς, Λαμέλα, Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος. Αμφιταλαντεύεται για την κορυφή της επίθεσης, στο 50-50 ο Γκαρσία με τον Πιερό. Δεν θα μου κάνει έκπληξη να παίξουν και οι δύο, δεξιά ο Γκαρσία και ο Πιερό κορυφή. Ενδέχεται να παίξει φουλ επιθετικά, με τον Πινέδα στο πλάι του Σιμάνσκι, ο Λαμέλα στο “10” και ο Γκαρσία δεξιά. Φαίνεται να έχει προβάδισμα στο να ξεκινήσει ο Πινέδα. Βέβαια, θα δούμε μήπως παραταχθεί με ένα σχήμα παρόμοιο με τον αγώνα με τον Παναιτωλικό», σχολίασε μεταξύ άλλων για τον πιθανό σχηματισμό και τα πρόσωπα που θα ξεκινήσουν.

Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αλμέιδα: «Με τις προκλήσεις δεν πάμε πουθενά - Το θετικό είναι ότι η μητέρα μου δεν με είδε να εμπλέκομαι σε σπρωξίματα»

ΠΑΟΚ: «Η κλάψα είναι η δεύτερη φύση τους - Παίκτης της ΑΕΚ πέταξε αντικείμενα στον Λουτσέσκου»

Κοτάρσκι: «Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε την ΑΕΚ να τρέμει, αλλά δεχθήκαμε ένα ηλίθιο γκολ»

Λουτσέσκου: «Ξέρω πως ο κόσμος της ΑΕΚ με… αγαπά - Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα το 2018, δεν το ξεχνώ»!

ΑΕΚ: Άψογος ο κόσμος παρά την πιο προκλητική από ποτέ συμπεριφορά του Λουτσέσκου - Αγνόησαν πέναλτι Ομπρένοβιτς και VAR

Ο Άκης Μάντζιος αποκάλυψε το τρίπτυχο της επιτυχίας του φετινού Άρη

Πιερό: «Δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, αλλά με τον τρόπο που αντιδράσαμε»

Βίντεο και φωτογραφίες από τον χαμό στην OPAP Arena με Λουτσέσκου μετά τη λήξη του ντέρμπι

Δεν έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του ματς ο Λουτσέσκου - Ο Κωνσταντινίδης μίλησε στο flash interview!

ΑΕΚ: «Πήγε επιθετικά προς τον Λαμέλα ο Λουτσέσκου - Επέμβαση της αστυνομίας και πολύ ξύλο»!

TAGS: A.E.K.