Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» αναφέρθηκε αρχικώς στην αυριανή αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία, εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι τις 14 Ιουλίου, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ματίας Αλμέδια και στον ρόλο που έχει παίξει στις υποθέσεις παραμονής των Στάνκοβιτς και Φαν Βέερτ τονίζοντας πως: «Ο Αλμέδα είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ΑΕΚ για αυτό και η ομάδα έφτασε εκεί που έφτασε φέτος. Πρέπει να κεφαλαιοποιήσει το δέσιμο και τη χημεία φέτος. Να έχει συνέχεια και συνέπεια με ένα ρόστερ που μένει σε μεγάλο ποσοστό ίδιο».

Για τον Άμπραμπατ είπε πως ακόμα δεν έχει ικανοποιηθεί με τις προτάσεις που έχει δεχθεί από την Ολλανδία, και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια συνεργασία με ΑΕΚ, η οποία του έχει καταθέσει πρόταση.

Στο ζήτημα του Πινέδα είπε πως πλέον στην Ισπανία και το Μεξικό έχουν αρχίσει να ρίχνουν το ποσό που ακούγεται, τονίζοντας πάντως πως αν κλείσει η μεταγραφή για την ΑΕΚ θα είναι με ένα ποσό πιο κάτω από τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος, για τον στόπερ ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ περιμένει την τελική απάντηση από τον «εκλεκτό», με την υπόθεση πάντως να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι την Τετάρτη-Πέμπτη.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.