Η ΑΕΚ καλείται να πάει χωρίς απρόοπτες απώλειες μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 11 Φεβρουαρίου, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΟΦΗ περιμένουμε να παίξει με αλλαγές εν όψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Η ΑΕΚ πρέπει να αξιοποιήσει την έδρα της στα δύο σερί ματς που έχει για να εκμεταλλευτεί τα δύο σερί ντέρμπι που υπάρχουν (ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός) και να πάει μετά στην Τούμπα με καλή ψυχολογία και πλήρης», ανέφερε.

«Λογικά ο Λιβάι Γκαρσία δεν θα είναι διαθέσιμος με ΟΦΗ, δεν χρειάζεται να πιεστεί αν δεν είναι 100% έτοιμος. Περιμένουμε να δούμε μήπως μπει στην αποστολή ο Σιντιμπέ, που δεν είναι το πιο πιθανό. Ο Ραντόνια ή ο Πινέδα είναι υποψήφιοι για τη θέση του», πρόσθεσε.

Τέλος, για τα μεταγραφικά είπε πως «… δεν έχουμε κάποια εξέλιξη. Θα μου έκανε εντύπωση να πάει η ΑΕΚ να πάρει παίκτη από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, όπως ο Λιούμπισιτς, με όσα έχουν γίνει. Επίσης, δεν υπάρχει θέμα με τον Γιουσέφ Ατάλ αυτή τη στιγμή, όπως μας είπανε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.