Στις δυσκολίες που προέκυψαν στην ΑΕΚ, λόγω της ίωσης που προκάλεσε απουσίες και θα επηρεάσοιυν την 11άδα, στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, ενόψει της ρεβάνς με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδας.

«Περιμένουμε να δούμε πως θα διαχειριστεί ο Αλμέιδα τις απουσίες που έχουν προκύψει, γιατί δούλευε πάνω σε κάποια πράγματα. Είναι ζητήματα, ειδικά με τον Πινέδα, που είχαμε καταλάβει ότι τον υπολόγιζε, αν όχι για βασικό, τουλάχιστον για ένα 30λεπτο. Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ δεν έχει δεύτερο φορ και ως τέτοιο πιθανόν να σκέφτεται τον Άμραμπατ. Μπορεί να κάνει διάφορα πράγματα ο προπονητής, εφόσον χρειαστεί. Είναι ένα πολύ μεγάλο ερωτηματικό το αγωνιστικό και το βασικό σχήμα που θα παρατάξει ο Αλμέιδα», επισήμανε.

Αναφορικά με την 11άδα της «Ένωσης», ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι προβάδισμα έχουν όσοι ξεκίνησαν στο πρώτο ματς, με έναν εκ των Άμραμπατ ή Πάολο Φερνάντες να αντικαθιστά τον Ελίασον.

Παράλληλα ο Τσακίρης επισήμανε ότι δεν είναι στο χέρι της ΑΕΚ το αν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη η ρεβάνς με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδας, ευχόμενος πως θα βρεθεί λύση.

Ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο, αν προκριθούν οι «κιτρινόμαυροι», να βρεθούν στους «ισχυρούς» στην επόμενη φάση του Conference League.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.