Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης επεσήμανε ότι από την Ένωση μέχρι τώρα δεν έχουμε κάποια επιβεβαίωση από την πλευρά της ελληνικής ομάδας της πληροφορίας ότι ο Λαμέλα έχει αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε.

«Η ΑΕΚ δεν έχει πει κάτι σχετικά με το θέμα. Και να επισημάνουμε ότι η ομάδα φέτος είναι αρκετά πιο επικοινωνιακή στα θέματα των μεταγραφών όπως έγινε και με τον Περέιρα», πρόσθεσε.

«Ο Λαμέλα έχει συχνή επαφή με τον Περέιρα για να διαπιστώσει πως είναι εδώ η κατάσταση. εγώ αν έπρεπε να ποντάρω τα λεφτά μου θα το έκανα στο ότι θα γίνει η μεταγραφή», κατέληξε.

Ο Γιώργος Τσακίρης στη συνέχεια υπογράμμισε ότι βάσει των όσων έχει επισημάνει ο Ματίας Αλμέιδα για το ρόστερ της επόμενης σεζόν τότε θα πρέπει να περιμένουμε και κάποιες αποχωρήσεις παικτών.

Στο θέμα του Οντουμπάτζο υπογράμμισε ότι θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις. «Είναι κάτι που πρέπει να διευκρινισθεί τι εννοούμε όταν λέμε για την απόκτηση με την παραχώρηση παικτών και το πώς θα γίνει αυτή», σχολίασε για τα όσα λέγονται για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του παίκτη του Άρη με την παραχώρηση των Πάολο Φερνάντες και Ζίνι.

Ακούστε τι ανέφερε στην εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ»…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.