Το «Έτερος Εγώ» έφτασε μια ανάσα από το Netflix αλλά για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την ποιότητα της σειράς δεν μπήκε στην πλατφόρμα, σε αντίθεση με το «Maestro». Ο δημιουργός της σειράς της COSMOTE, Σωτήρης Τσαφούλιας, μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ για αυτό και όχι μόνο.

«Η ιστορία καταγράφει αυτόν που περνάει την πόρτα, ούτε αυτόν που την ανοίγει, ούτε αυτόν που πάει να την περάσει. Πίστεύω ότι οποιοσδήποτε άνθρωπος δεν έχει χαρεί με την είσοδο του Χριστόφορου στο Netflix μέσω του "Μaestro" είναι βαθιά κομπλεξικός. Mόνο χαρά κι υπερηφάνεια, η ελληνική γλώσσα μπήκε σε αυτήν την πλατφόρμα και θα ανοίξει ο δρόμος και για άλλους», τόνισε.

Όσο για την αναφορά στον Γιάννη Μπέζο στην απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Σωτήρης Τσαφούλιας δήλωσε: «Κατηγορείται για κάτι ο Γιάννης Μπέζος; Tι μας νοιάζει ποιος είναι καλός και ποιος είναι μυστήριος; Aπλά ο Γιάννης δεν ξοδεύει την αγάπη του, την εμπιστοσύνη του και την φιλία του σαν κάτι άχρηστο που ως άφθονο πετιέται».

Τέλος, για τις τοποθετήσεις που είχε κάνει για το MeToo είπε: «Kαι τι άλλαξε με τα σχόλια μου για το #metoo σε επίπεδο νομοθεσίας, σε επίπεδο κόσμου; To ότι πήρα like; Δεν είναι αυτό το ζητούμενο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube