Σε κρίση βρίσκεται η Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα, αφού μετά τη μέτρια, έως κακή, πορεία μέχρι στιγμής στη σεζόν ήρθε η βαριά ήττα με 4-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε, ο Τσάβι, ξεκαθάρισε πως οι στόχοι της φετινής σεζόν είναι το Κύπελλο, το Πρωτάθλημα και το Champions League, λέγοντας πως αν δεν επιτευχθούν, τότε θα είναι ο πρώτος που θα αποχωρήσει.

«Πέρυσι ο στόχος ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Super Cup, ξεπερνώντας τις προσδοκίες. Φέτος ο στόχος είναι να κερδίσουμε σημαντικούς τίτλους, Κύπελλο, Πρωτάθλημα ή Champions League. Αν οι στόχοι δεν επιτευχθούν, θα είμαι ο πρώτος που θα πω ότι δεν τους πέτυχα και θα φύγω. Αυτή είναι η πραγματικότητά μου», ενώ τόνισε πως «πιστεύω ότι είμαστε πολύ πιο κοντά στην επιτυχία παρά στην ήττα».

Παράλληλα, για το μέλλον του πρόσθεσε: «την ημέρα που θα νιώσω ότι δεν προσθέτω, θα πάω σπίτι μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Πρόκειται για τη νίκη. Την ημέρα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga παίξαμε πολύ καλά, αλλά έχει να κάνει με τη νίκη. Αν βάλετε το βίντεο του Λουίς Αραγονές, αυτό έχει να κάνει με τη νίκη, τη νίκη και τη νίκη ξανά. Αν δεν κερδίζεις και δεν κερδίζεις τίτλους, θα υπάρξουν συνέπειες, αλλά επειδή έχεις κερδίσει και έχεις κερδίσει τίτλους, είμαι ακόμα εδώ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Αραούχο - Το πρώτο βήμα μετά τη μάχη για την ψυχική του υγεία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στο κόλπο για Σλότερμπεκ – Στα 70 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ

Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν, θέλω να χτίσω τη δική μου πορεία»

Νικητής στα Globe Soccer Awards για τον παίκτη του 2025 στη La Liga ο Ραφίνια - Σάρωσε τα βραβεία η Μπαρτσελόνα!

Ονειρεύεται Βιτίνια αν αποχωρήσει ο Βινίσιους η Ρεάλ Μαδρίτης

Στηρίζει Αλόνσο ο Λούκας Βάθκεθ: «Έδειξε στη Λεβερκούζεν ότι είναι σπουδαίος, θα το αποδείξει και στη Ρεάλ»

Νέο χειρουργείο για Ίσκο, χάνει και ΠΑΟΚ

Τραγωδία στη Βαλένθια: Σκοτώθηκαν ο προπονητής της ομάδας γυναικών με τα τρία παιδιά του σε ναυτικό δυστύχημα!

«Εξετάζει την περίπτωση του Κουλιεράκη η Μπαρτσελόνα»

Λεβαντόφσκι: «Σκεφτόμουν αν έπρεπε να σκοράρω ή όχι»