Ακόμα ένα όνομα στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση του κεντρικού αμυντικού προσθέτουν τα βρετανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα ρεπορτάζ της «Mirror», σύμφωνα με την οποία αυτός είναι ο Τζολέον Λέσκοτ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το οποίο παραθέτεται στη ζωντανή ενημέρωση για τις μεταγραφικές εξελίξεις, ο 32χρονος σέντερ μπακ αποτελεί στόχο των «πράσινων» ο οποίος μέχρι φέτος αγωνιζόταν στη Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες σχετικά με την προσφορά στον Άγγλο διεθνή, υποστηρίζοντας ότι το συμβόλαιο που του έχει προσφέρει ο Παναθηναϊκός είναι τριετούς διάρκειας.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση αν ισχύει το δημοσίευμα, καθώς ο παίκτης αμειβόταν με 3 εκατ. ευρώ ετησίως.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Ενέργεια και ποιότητα από Τετέι - Οι επιστροφές ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας»

Τετέι: «Αυτά μου δείχνει ο Μπενίτεθ, φάνηκε αυτό - Δεν τρελαίνομαι για το γκολ, θα μπει όταν πρέπει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την ισοπαλία στο Άρης-ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»

Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού

Νικολογιάννης: «Θωρηκτό που έλειπε από την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Τετέι»

Κουβεντίδης: «Δεν ξέρω αν στις ταβέρνες αναλύονται και φάσεις σαν και αυτή στο Χαριλάου»

Χιμένεθ: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ντούντου - Δεν θέλω να ξέρω τι είδαν και τι είπαν στο VAR»