Ημέρα φιλικών εν όψει Μουντιάλ είναι η σημερινή και στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν τρία ματς.

Στις 21:45 η Γερμανία, μετά το 1-1 με την Ισπανία στο Ντίσελντορφ, κοντράρεται στο Βερολίνο με τη Βραζιλία, στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων μετά το 7-1 των «πάντσερ» στα ημιτελικά του Μουντιάλ του 2014. Οι Μίλερ, Εζίλ και Τσαν θα λείψουν από τους παγκόσμιους πρωταθλητές, ενώ από τη «σελεσάο» απουσιάζει ο τραυματίας Νεϊμάρ, ενώ ο Φερναντίνιο θα πάρει τη θέση του Ντάγκλας Κόστα.

Στις 22:00 η Αγγλία φιλοξενεί στο «Γουέμπλεϊ» την Ιταλία σε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, που έχασε με τραυματισμούς Κέιν, Γουίλσιρ και Γκόμεζ, θα τοποθετήσει τον Μπάκλαντ αντί του Πίκφορντ κάτω από τα δοκάρια. Τα «λιοντάρια» προέρχονται από το 1-0 επί της Ολλανδίας στο Άμστερνταμ. Οι «ατζούρι», που έχασαν την Παρασκευή με 2-0 από την Αργεντινή στο Μάντσεστερ, θα παραταχθούν χωρίς τον Κιελίνι.

Στις 22:30 η Ισπανία υποδέχεται στο «Wanda Metropolitano» της Μαδρίτης την Αργεντινή. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ινιέστα για τους γηπεδούχους, ενώ ο Μέσι που προφυλάχθηκε λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό στη νίκη επί της Αγγλία παραμένει αμφίβολος. Εκτός είναι σίγουρα ο Σέρχιο Αγουέρο, ενώ ίσως κάνει ντεμπούτο ο φορ Λαουτάρο Μαρτίνες.

Σε ένα ακόμη αρκετά ενδιαφέρον τεστ, στις 18:50 η Ρωσία υποδέχεται τη Γαλλία στην Αγία Πετρούπολη. Οι οικοδεσπότες του Μουντιάλ είχαν απογοητευτική εικόνα και έχασαν με 3-0 από τη Βραζιλία την Παρασκευή, ενώ και οι «τρικολόρ» δεν τα πήγαν καλύτερα χάνοντας από την Κολομβία με 3-2 στο Παρίσι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube