Τρέχει για να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών η Γουλβς! Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσιογράφος του «BBC», η ομάδα του Γκάρι Ο’Νιλ πιέζει για την απόκτηση του Αντρέ Αλμέιδα από τη Βαλένθια.

Πρόκειται για Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος στις «νυχτερίδες» αγωνίζεται κυρίως ως δεκάρι ή δεύτερο φορ. Μια θέση στην οποία προσφάτως έπαιξε ο Ντάνιελ Ποντένσε στον αγώνα με την Μπέρνλι για το Λιγκ Καπ και ενδεχομένως αυτή η κίνηση να προμηνύει εξελίξεις με τον 29χρονο. Σε αυτό, μάλιστα, μπορεί να υπάρξει σύνδεση και πως ο Αντρέ Αλμέιδα είναι ποδοσφαιριστής που ανήκει στον Ζόρζε Μέντες, τον πανίσχυρο Πορτογάλο ατζέντη που εκπροσωπεί και τον Ποντένσε.

Η πίεση λόγω χρόνου, αφού το μεταγραφικό παζάρι κλείνει σήμερα το βράδυ στην Αγγλία, είναι μεγάλη για τη Γουλβς, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα καταφέρει να πραγματοποιήσει την εν λόγω κίνηση.

Ο Αντρέ Αλμέιδα αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Γκιμαράες, ενώ την τελευταία διετία μετρά 59 εμφανίσεις με 4 γκολ και 6 ασίστ με τη φανέλα της Βαλένθια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube