Η μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους συζητείται ακόμα στην Ευρώπη, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν έχει χρόνο να μείνει σ’ αυτή.

Ούτε φυσικά και την πολυτέλεια, όταν την Κυριακή έρχεται στο «Καραϊσκάκη» ο Παναθηναϊκός.

Ο κόσμος του ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να συνδέσει το θρίαμβο του Champions League με το επερχόμενο ντέρμπι. Μετά από απόφαση της ΠΑΕ, η προπόνηση της Παρασκευής (που είναι προγραμματισμένη για τις 19:00) θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Έτσι, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο γήπεδο (μπαίνοντας από τις θύρες 12-14) και αφού αποθεώσουν την ομάδα για την ευρωπαϊκή της παράσταση, να τη «ντοπάρει» ψυχολογικά και για το μεγάλο ματς της Κυριακής.

Άλλωστε οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» άρχισαν σιγά-σιγά από την Πέμπτη να μπαίνουν σε ρυθμό ντέρμπι. Με αυτούς που δεν αγωνίστηκαν απέναντι στη Γιουβέντους να προπονούνται σε έντονους ρυθμούς (κάνοντας ασκήσεις κατοχής, πίεσης, passing game, ελέγχου του ρυθμού, αλλά και δίτερμα) ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία και από αύριο θα φουλάρουν για Παναθηναϊκό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δύσκολη περίοδος για τον Αλμέιδα, αλλά απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης της ΑΕΚ»

Τσανάκας: «Αυτά θα προσφέρει ο Καμπελά στον Ολυμπιακό - Οι σκέψεις και τα ερωτηματικά του Μεντιλίμπαρ για ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: Κατά καιρούς πολλοί χτυπάνε την πόρτα Λουτσέσκου - Αν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε, κανείς δεν θα ασχολούνταν με Πένια

Τσακίρης: «Έχει καταλάβει πώς πρέπει να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ - Γιατί έχει προβάδισμα ο Βίντα»

Δεσύλλας: «Χρωστάει ένα μεγάλο διπλό ο Παναθηναϊκός - Οι προβληματισμοί του Βιτόρια και τα δεδομένα με το ΟΑΚΑ»

Ολυμπιακός: Ανοικτά δοκιμαστικά για την στελέχωση της ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών!

Ατρόμητος: Χωρίς Καρλίτος κόντρα στον Άρη

Να πουληθεί ή όχι ο Ιωαννίδης, ο ιδανικός… αντί-Ελ Κααμπί και αν έκλεισε ο κύκλος Αλμέιδα-Λουτσέσκου: Η ανάκριση Ντέμη

Η άποψη του Ντέμη για το φορμάτ του πρωταθλήματος και τον αριθμό των ομάδων

Ντέμης: «Τι θα έκανα με τα μπακ στον Παναθηναϊκό - Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μη χάσει αλλιώς χάνεται»