Δεν... «πατάει καλά» η Τόφας!

Λίγες μέρες μετά την ήττα από την ΑΕΚ και πριν την κρίσιμη ρεβάνς με τον «δικέφαλο» στην Τουρκία (10/1, 19:00), η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ηττήθηκε στο ντέρμπι της Προύσας με σκορ 83-82 από την Μπούρσασπορ, με αποτέλεσμα να πέσει στο 6-8 στη βαθμολογία του τούρκικου πρωταθλήματος!

Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του, με καμία ομάδα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα να μην καταφέρνει να ξεφύγει στο σκορ. Τελικά, ο αγώνας κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, όταν ο Ντέρεκ Νίνταμ με 1/2 βολές διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τον Μιλάκνις να μην μπορεί να δώσει τη νίκη στην Τόφας, αφού αστόχησε στο τελευταίο σουτ.

Για τους νικητές, που ανέβηκαν στο 10-4 και συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία, 20 πόντους με 5 ασίστ είχε ο Ονουράλπ Μπιτίμ και 13 πόντους ο Ντέρεκ Νίνταμ, που διαμόρφωσε και το τελικό σκορ. Εξαιρετική εμφάνιση έκανε και ο Ζακ Όγκαστ, με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Για την Τόφας, που μετρά τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, ξεχώρισε ο Ρομπ Γκρέι με 21 πόντους και 8 ασίστ, ενώ σε καλή μέρα ήταν και ο Τάιλερ Ένις με 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 43-42, 49-63, 82-83

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ