Το miniEURO 2013, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Minifootball που θα διεξαχθεί στη χώρα μας, στο Ρέθυμνο, είναι προ των πυλών και η Επίλεκτη Ελληνική Ομάδα αρχίζει το Α’ στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι προπονήσεις ξεκινούν στις 15/7 και διαρκούν μέχρι και 21/7 και είναι ανοιχτές για το κοινό. Κάθε μέρα στο Sports World του Αγίου Κοσμά, στις 19:00 το απόγευμα, εκτός της πρεμιέρας που η συγκέντρωση ορίζεται στις 18:00.

Τα 18 ονόματα που απαρτίζουν την Επίλεκτη Ελληνική Ομάδα είναι γνωστά εδώ και περίπου ένα μήνα. Η ελληνική πλευρά όμως φρόντισε να ανακοινώσει και το Τεχνικό Επιτελείο της μέσω Facebook στο https://www.facebook.com/greekminifootball, και η ανακοίνωση έκρυβε ένα μπαμ και 2 στοχευμένες κινήσεις!

Τεχνικός Διευθυντής ο γνωστός σε όλους μας Τάκης Γκώνιας ο οποίος αποτελεί και ένα από τα hot ονόματα προπονητών για τη νέα σεζόν και ακούγεται για αρκετές ομάδες του Ελληνικού Πρωταθλήματος, χωρίς ωστόσο να έχει υπογράψει ακόμα κάπου.

Α’ προπονητής ο Αποστόλης Γκαϊφίλιας και Β’ προπονητής (και τερματοφυλάκων) ο Άγγελος Εμμανουλίδης, γνωστοί και οι δύο από το χώρο του ποδοσφαίρου σάλας και τη σημαντική παρουσία τους επί σειρά ετών στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας.

Η συνύπαρξη των 3 αυτών ονομάτων εγγυάται και την επιτυχία του εγχειρήματός τους και κατ’επέκταση της Ελληνικής Ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Minifootball.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube