Το τελευταίο διάστημα έχουν παρουσιαστεί πολλά κρούσματα στους εντός έδρας αγώνες του Αστέρα Τρίπολης οπαδοί της ομάδας να παίρνουν το μαθητικό διαρκείας, ώστε να αποφεύγουν να πληρώσουν εισιτήριο για να δουν από κοντά τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη.

Για αυτό τον λόγο η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ζητάει να σταματήσει το συγκεκριμένο φαινόμενο και αν συλληφθεί κάποιος να παρανομεί, τότε θα αφαιρούνται οι κάρτες και οι νόμιμοι κάτοχοι τους δεν θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης.

Η ανακοίνωση

H ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης γνωστοποιεί στους κατόχους μαθητικού διαρκείας αξίας 5 ευρώ, ότι η κάρτα τους προορίζεται αυστηρά για προσωπική χρήση.

Λόγω αυξημένων κρουσμάτων μη σωστής χρησιμοποίησης, οι κάρτες που θα βρεθούν σε φιλάθλους άνω των 18 ετών θα αφαιρούνται και οι νόμιμοι κάτοχοι τους δεν θα έχουν το δικαίωμα ανανέωσης της κάρτας τους την επομένη σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα καταγγελία της ΑΕΚ: «Έλληνας παίκτης του Ολυμπιακού είπε στον 4ο διαιτητή “θα τον γ…ω τον π…η τον Λαμέλα»

Οι πρωταθλητές του Ολυμπιακού μιλούν για το 48ο: «Το πρώτο από τα πολλά-Η δουλειά δεν έχει τελειώσει»

Συγχαρητήρια της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό

Τσακίρης: «Συνέχισε τις… προσφορές στον Ολυμπιακό η ΑΕΚ - Ελπίζω ότι θα ανοίξουν οι κάμερες και θα δούμε τι συνέβη»

Νικολακόπουλος: «48 στα 100 πρωταθλήματα είναι καλά;»

Διθύραμβοι για Μεντιλίμπαρ στην Ισπανία: «Ο ροκ σταρ από τον Πειραιά προσθέτει στον μύθο του στον Ολυμπιακό»

Σενάριο για Μεντιλίμπαρ και Ρόμα: «Τον παρακολουθούν στενά και θεωρούν ότι ταιριάζει»

Μουζακίτης: «Ο πρώτος μου τίτλος, θα τον θυμάμαι για πάντα»

Αθανασίου: «Νίκη του Παναθηναϊκού με τη σφραγίδα Βιτόρια - Θα γίνει προσπάθεια για Ουναΐ»

Δεσύλλας: «Από τα καλύτερα φετινά ματς του Παναθηναϊκού - Δεν... βλέπει κανέναν ο Ουναΐ στην καλή του μέρα!»