Το σημερινό πρόγραμμα έχει αρκετές ελληνικές συμμετοχές στην κολύμβηση, στον στίβο, στο μπότσια, στην άρση βαρών, στην ξιφασκία και στην ιστιοπλοΐα.

Στην κολύμβηση, έχουμε την συμμετοχή του Χριστάκη Παναγιώτη στα 200 μέτρα μικτή ατομική SM6, στις 17:10. Στις 17:45, θα λάβει μέρος στο ελεύθερο ανδρών S5 o Τσαπατάκης Αντώνιος, ενώ ελληνική εκπροσώπηση θα έχουμε και στα 50 μέτρα ελεύθερο γυναικών S5 με την Αντωνιάδου Χρυσούλα, στις 17:52.

Στον στίβο, η Κοροκίδα Δήμητρα θα αγωνιστεί στις 16:03 στην σφαίρα γυναικών F53, έχοντας ελπίδες μέχρι και για μετάλλιο αφού είναι και αυτή που κατέχει την Τρίτη καλύτερη φετινή επίδοση. Στην συνέχεια, έχουμε συμμετοχή και στον τελικό των 200 μέτρων ανδρών T44 με τον Μιχάλη Σεΐτη που θα αγωνιστεί στις 1:20.

Στο μπότσια, η Εθνική μας ομάδα, με τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη, τον Νίκο Πατανό και την Άννα Ντέντα θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο, αντιμετωπίζοντας στον μικρό τελικό την Σιγκαπούρη, στις 18:30.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με την ξιφασκία, όπου εκεί θα αγωνιστεί στις 16:30, στην σπάθη ανδρών Α κατηγορίας ο Πυλαρινός Γεράσιμος και ο Ντούνης Βασίλειος, ενώ στην σπάθη ανδρών Β κατηγορίας, θα συμμετάσχει ο Τριανταφύλλου Παναγιώτης στις 15:00.

Όσον αφορά την ιστιοπλοΐα, την μάχη τους θα δώσουν οι Αλεξάς Θεόδωρος, Νοτάρογλου Αργύρης και Χριστοφόρου Βασίλης, οι οποίοι θα αγωνιστούν στις 19:30 στην κατηγορία σόναρ, 1η και 2η ιστιοδρομία.

Τέλος, η σημερινή ημέρα θα κλείσει με άρση βαρών σε πάγκο με τον Γκρέμισλαβ Μωυσιάδη στον τελικό των 80 κιλών, στις 22:00.

Επιμέλεια: Αργυρώ Φλώκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube