Το πρώτο trailer για τη νέα σειρά του Disney Plus, Ms Marvel, δόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη δημοσιότητα και μας παρουσιάζει τη νέα ηρωίδα του MCU. Είναι η πιτσιρίκα μουσουλμάνα, Kamala Khan, που μεγαλώνει στην Jercey City. Είναι φανατική gamer, μεγάλη οπαδός των Super Heroes και διαθέτει τεράστια φαντασία.

Μεγάλη της αδυναμία είναι η Captain Marvel, αλλά η Kamala νιώθει ότι κανείς δεν την προσέχει τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι. Όλα αυτά μέχρι την ώρα που αποκτά και η ίδια δυνάμεις! Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουνίου και πρωταγωνιστεί η Iman Vellani που κάνει το ντεμπούτο της στο MCU και αναμένεται να την δούμε και σε ταινίες στη συνέχεια.

Μαζί της είναι - ανάμεσα σε άλλους- οι Aramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah και Zenobia Shroff, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και εμφανίσεις-έκπληξη. Τη σκηνοθεσία των επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Adil El Arbi & Bilall Fallah, Meera Menon και Sharmeen Obaid-Chinoy. To trailer μας δείχνει τον ξεχωριστό χαρακτήρα που αναμένεται να έχει η σειρά, ταιριαστό με την εφηβεία της πρωταγωνίστριας, ενώ το τραγούδι που ακούγεται είναι φυσικά το Blinding Lights του Weeknd.



Πηγή: roxx

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube