Το μεγαλύτερο ερώτημα που βασάνιζε μέχρι και σήμερα τον κόσμο του ποδοσφαίρου ήταν ένα:

Μέσι ή Ρονάλντο;

Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι όμως ότι την ίδια μέρα που αποχαιρέτησαν και οι δυο το Μουντιάλ έλαμψε το αστέρι του μοναδικού ενδεχομένως που μπορεί να φτάσει στο επίπεδό τους;



Λίγα χρόνια αφότου πόζαρε καμαρωτός με το ίνδαλμά του και λίγους μήνες αφότου κατάφερε να φτάσει σε ηλικία για να βγάλει δίπλωμα, ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν χρειάστηκε αυτοκίνητο για να… γκαζώσει.

Τάισε τροχάδην τη σκόνη του στην Αργεντινή και έκανε προσωπική του υπόθεση την πρόκριση της Γαλλίας στους «8».

Από πού να ξεκινήσεις και πού να τελειώσεις με τα κατορθώματά του…

Σε μια από τις εντυπωσιακότερες κούρσες όλων των εποχών και αφού έπιασε τα 38 χλμ/ώρα (περισσότερα από τη μέση ταχύτητα του Γιουσέιν Μπολτ σε έναν αγώνα 100 μέτρων) ανάγκασε τον Ρόχο να του κάνει το πέναλτι απ’ το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ.

Λίγο μετά την γκολάρα του Παβάρ ανάγκασε τα φώτα να στραφούν ξανά πάνω του για το προσωπικό τέρμα με το οποίο ξανάβαλε μπροστά τη Γαλλία.

Και πριν προλάβουν καλά-καλά οι Αργεντινοί να καταλάβουν τι τους χτύπησε, τους αποτελείωσε με ένα πλασέ που επιβεβαιώνει γιατί θεωρείται διάδοχος του Τιερί Ανρί.



Το next big thing του παγκοσμίου ποδοσφαίρου μόλις είχε κάνει την πρώτη του μεγάλη δήλωση ότι θα ασχολούμαστε (και θα τον απολαμβάνουμε) για πολλά χρόνια.

Είχε γίνει ο πρώτος Γάλλος που σκόραρε από δυο γκολ και πάνω σε νοκ-άουτ παιχνίδι του Μουντιάλ μετά τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Κι αφού έσπασε ένα ρεκόρ που κρατούσε 161 μέρες πριν… γεννηθεί (από τον τελικό του 1998) έδειξε έτοιμος να γίνει και ο επόμενος που θα οδηγήσει τους «τρικολόρ» στην κορυφή του κόσμου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube