Πέντε είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στην κλήρωση για τα play offs του Europa League. Δείτε ένα σύντομο προφίλ των ομάδων:

Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν): Είναι η πρωταθλήτρια του Αζερμπαϊτζάν την τελευταία διετία, ενώ πέρσι έκανε και το νταμπλ. Στις τάξεις της ανήκει ο γνωστός από τη θητεία του στην Ελλάδα Βραζιλιάνος μέσος Σουμπίνιο. Πήρε μέρος στα προκριματικά του Champions League αποκλείοντας δύσκολα τη Ρούνταρ από το Μαυροβούνιο (0-0, 1-0), αλλά γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη Σέλτικ μετά το προχθεσινό 0-0 κι έχοντας χάσει με 1-0 στη Γλασκώβη. Το πρωτάθλημα στο Αζερμπαϊτζάν αρχίζει αυτή την εβδομάδα.

Μόλντε (Νορβηγία): Έχει πάρει τρία από τα τέσσερα τελευταία πρωταθλήματα στη Νορβηγία κατακτώντας πέρσι το νταμπλ. Απέκλεισε εύκολα στα προκριματικά του Champions League την Πιούνικ από την Αρμενία (5-0, 0-1), αλλά έμεινε εκτός μετά από δύο ισοπαλίες κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (3-3, 1-1). Φέτος μετά από 17 αγώνες στο νορβηγικό πρωτάθλημα είναι μόλις έβδομη.

Γιάμπλονετς (Τσεχία): Η δις πρωταθλήτρια Τσεχίας ήταν τρίτη την περασμένη σεζόν. Στον τρίτο προκριματικό γύρο έκανε τη μεγάλη έκπληξη, αφού αν και έχασε με 1-0 από την Κοπεγχάγη στην Τσεχία, νίκησε χθες με 3-2 στη Δανία και προκρίθηκε. Φέτος σε δύο αγωνιστικές στο εγχώρια πρωτάθλημα έχει 4 βαθμούς.

Μπρόντμπι (Δανία): Είναι δέκα φορές πρωταθλήτρια Δανίας, αλλά την περασμένη σεζόν ήταν μόλις τρίτη. Πέρασε ήδη τρεις γύρους αποκλείοντας στον πρώτο τη Γιούβενες από το Σαν Μαρίνο με δύο νίκες (9-0, 2-0), δύσκολα την Μπερόε από τη Βουλγαρία (0-1, 0-0) και χθες πήρε 2-2 από την Ομόνοια στην Κύπρο μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Πάντως στο τρέχον πρωτάθλημα έχει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Μιλσάμι (Μολδαβία): Πήρε το πρώτο της πρωτάθλημα και έπαιξε στα προκριματικά του Champions League αποκλείοντας αρχικά τη βουλγαρική Λουντογκόρετς με δύο νίκες (2-1, 1-0), ωστόσο σταμάτησε πάνω στην αλβανική Σκεντερμπέου με δύο ήττες (0-2, 0-2).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.