Το Παγκόσμιο Κύπελλο μπορεί να σου χαρίσει μαγικές στιγμές, από αυτές που θα θυμάσαι για όλη σου τη ζωή... Το «χέρι του Θεού», την κατάκτηση της Ουρουγουάης το 1950 μπροστά σε περίπου 200 χιλιάδες Βραζιλιάνους στο περιβόητο Μαρακανάσο, τον Ζιντάν και την παρέα του να διαλύουν τη «σελεσάο» και να σηκώνουν το βαρύτιμο τρόπαιο στον ουρανό του Παρισιού, τον Πελέ, τον Ινιέστα να σκοράρει στο... παρά πέντε και να μετατρέπει τους Ισπανούς από losers σε θριαμβευτές, τον Ιπτάμενο -στην κυριολεξία- Ολλανδό Ρόμπιν Φαν Πέρσι και πολλές ακόμη αξέχαστες ιστορίες.

Αυτά, και ακόμη περισσότερα, όμως, μπορεί να σου προσφέρει η Samsung Micro Led 110 ιντσών από τον Κωτσόβολο! Η μεγαλύτερη τηλεόραση της Samsung, που σου προσφέρει εμπειρία θέασης αντίστοιχη με τέσσερις (!) 55άρες, λόγω του σχεδιασμού της.

Στα 91 καταστήματα του Κωτσόβολου σε ολόκληρη την Ελλάδα, μπορείτε να βρείτε τα κορυφαία μοντέλα Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, TCL και όχι μόνο.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση, είναι πως δεν έχει περίγραμμα. Μιλάμε για κάτι εξωπραγματικό! Επίσης, μιας και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ, παρότι είναι τεράστια, έχει απίστευτα λεπτό σχεδιασμό, περίπου 2.5 εκατοστών, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τη «λογική» ότι θα συνέβαινε το ακριβώς αντίθετο.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα της τεχνολογίας Microled, που έρχεται από το μέλλον και σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία θέασης που θα μπορούσατε να έχετε! Τέλος, δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στην αντοχή στο χρόνο, στην υψηλή φωτεινότητα αλλά και στα μοναδικά χρώματα, διότι τα αυτονόητα παραλείπονται.



Φανταστείτε λοιπόν να βλέπετε όλες αυτές τις κορυφαίες στιγμές μέσα από μία τέτοια τηλεόραση. Και πολλές ακόμη! Την ξέφρενη πορεία της Ιταλίας στο Μουντιάλ του 2006 στη Γερμανία, με τον Φάμπιο Γκρόσο να γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής της «σκουάντρα ατζούρα». Ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το δρόμο για την πρόκριση στον τελικό, πετυχαίνοντας ένα απίστευτο γκολ στην παράταση κόντρα στους διοργανωτές αλλά και το τελευταίο πέναλτι απέναντι στους Γάλλους για να βγάλει όλους τους Ιταλούς στους δρόμους, προκειμένου να γιορτάσουν την 4η κατάκτηση των Ιταλών.

Επιπλέον, μιας και πιάσαμε το εν λόγω Παγκόσμιο Κύπελλο, οφείλουμε να κάνουμε και κάποιες ακόμη αναφορές. Ποιος θα ξεχάσει την τελευταία παράσταση του Ζιντενίν Ζιντάν, η οποία δεν ήταν όπως θα την περίμενε ο ίδιος, αφού αποβλήθηκε στον τελικό, λόγω της περίφημης κουτουλιάς του στον Μάρκο Ματεράτσι;

Και κάτι ακόμη. Σε εκείνη τη διοργάνωση, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση τα δύο μεγάλα ονόματα του μέλλοντος. Και δεν είναι άλλοι από τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι οποίοι στιγμάτισαν τα επόμενα χρόνια, με τα κατορθώματά τους, τον ποδοσφαιρικό -και όχι μόνο-κόσμο.

Και τι καλύτερο από το να βλέπαμε ξανά και ξανά, όλες αυτές τις μαγικές στιγμές, μέσα από τη Samsung Micro Led 110 ιντσών του Κωτσόβολου;

Τα λόγια είναι περιττά για αυτήν την υπερφυσική τηλεόραση! Μπορείτε να την απολαύσετε στο παρακάτω βίντεο, για να δείτε και εσείς με τα ίδια σας τα μάτια, σε ποιο πράγμα αναφερόμαστε.



Φυσικά, μπορείτε να την παραγγείλετε μέσα από την ιστοσελίδα του Κωτσόβολου και να έχετε μια για πάντα, το καλύτερο ποδοσφαιρικό υπερθέαμα στο σαλόνι σας!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube