Και αν ο αντίπαλος είναι μια ομάδα που έχει ανάλογα χαρακτηριστικά να παίξει και όχι να «κλέψει» ματς, όπως η Ίπσουιτς, τότε βγαίνει το ωραιότερο ματς μέχρι τώρα στη φετινή Premier League. Ήταν το υπ/ αριθμόν «932» διαφορετικό ζευγάρωμα ομάδων στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος και όποιοι το είδαν, θα το θυμούνται για καιρό. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που εξηγούν την επιτυχία της Μπρέντφορντ, αλλά το βασικότερο το βρίσκουμε, αναλύοντας τη φιλοσοφία της.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Αυτό το 4-3 που συνέβη χθες (26/10) στο «G Tech», μπορούσε να είναι και 4-4 με το σουτ στο 97’ του Ντελάπ, αλλά και να έμενε 3-3 αν στο 96’, αν η σέντρα του Μπεμό δεν αιφνιδίαζε τον εξαιρετικό κατά τα άλλα Μούριτς, όπως και νωρίτερα, που πολλές φάσεις νωρίτερα που σταμάτησαν στον γκολκίπερ της Ίπσουιτς.

Γενικά, ήταν ένα απρόβλεπτο ματς, αλλά η Μπρέντφορντ έχει κερδίσει μόνο έπαινο για το επιθετικό και θεαματικό ποδόσφαιρο που προσφέρει τα τελευταία χρόνια. Και αυτό έχει να κάνει με τον Τόμας Φρανκ που έχει υιοθετήσει μια επιθετική προσέγγιση στο παιχνίδι του. Στοχεύει στη δημιουργία ευκαιριών, προτιμώντας την κατοχή της μπάλας, και ενθαρρύνοντας τους παίκτες του να επιτίθενται και να μην πανικοβάλλονται. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ένα εκατοστό ή όχι, είσαι οφσάιντ, και o VAR λύνει το πρόβλημα, οπότε με το να συζητάμε, απλά χάνουμε τον χρόνο μας!

Η «νέα» Λίβερπουλ αρέσει και ο Σλοτ αλλάζει κάποια πράγματα, αλλά τα δύσκολα τώρα έρχονται!

Η αχαριστία προς τον Σερ Άλεξ από την INEOS δείχνει πως «στραβός είναι ο γιαλός» και «στραβά αρμενίζει» η Γιουνάιτεντ

Η μέρα που η τηλεόραση «ερωτεύτηκε» το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα!

Η μεγαλύτερη βραδιά μετά το έπος της Πορτογαλίας για μια Ελλάδα που έψαχνε τη νίκη από το πρώτο λεπτό!

Από τον Νέεσκενς στον Ρόδρι: Ένα ρέκβιεμ στον ξανθομάλλη Ολλανδό, που άλλαξε για πάντα τη θέση του αμυντικού χαφ!

Ο πάγκος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι… ηλεκτρική καρέκλα και η INEOS είναι «εγκλωβισμένη» με τον Τεν Χαγκ!

Ο Πάλμερ είναι ο καλύτερος Άγγλος της Premier League και έχει μαζεμένα στοιχεία στο παιχνίδι του από τον Ντένις Μπέργκαμ

Ο Πεπ είπε κάτι που κάποτε εφάρμοζαν πάντα ο Σερ Άλεξ, ο Βενγκέρ και ο Μπενίτεθ, οπότε πού είναι το πρόβλημα;

Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ: Μία ισοπαλία που τη νιώθεις σαν ήττα ή την αισθάνεσαι σαν νίκη, αν και ακόμα έχουμε Σεπτέμβριο!