Ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας βρέθηκε ο Γιώργος Σπανός προκειμένου να εκφράσει τα παράπονά του για τη συμπεριφορά της κατά τη διαδικασία ορισμών στη σειρά των αγώνων του Ατρόμητου με τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό.

Μέσα στα όσα είπε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας του Περιστερίου, ήταν ότι δεν ισχύει η ισονομία, με την ΚΕΔ να απαντά με... κοπλιμέντο, λέγοντας ότι ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που αποτελεί «παράδειγμα» για το ελληνικό πρωτάθλημα και ότι από την πλευρά της προσπαθεί να διασφαλίσει την ισονομία, προσθέτοντας ότι όπως βλέπει τους «μεγάλους», έτσι βλέπει και τον Ατρόμητο.

Σε αυτό το σημείο, η απάντηση-ερώτηση ήταν άμεση από πλευράς Ατρόμητου, καθώς εκφράστηκε η απορία για το πώς από τη στιγμή που τον υπολογίζουν σε αυτή τη διαδικασία των πρώτων θέσεων, όρισαν στο ματς με τον Ολυμπιακό έναν Έλληνα διαιτητή (και όχι ξένο που είχαν ζητήσει και οι δύο ομάδες) που όχι μόνο δεν είναι διεθνής (Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου, Κομίνης, Παπαδόπουλος, αλλά ήταν από το κάτω ράφι, έχοντας μόλις δύο ορισμούς στη φετινή σεζόν.

Ο λόγος φυσικά για τον Άγγελο Ευαγγέλου, που δεν ορίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική, και μένει να φανεί αν έχει μπει στο «ψυγείο» λόγω των σφυριγμάτων του στο Περιστέρι.

Απάντηση στον Ατρόμητο δεν πήραν για τον εν λόγω ορισμό και επί της ουσίας δεν περιμένουν να αλλάξει και κάτι στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο πραγματικός λόγος που έγινε αυτή η συνάντηση ήταν για να καταλάβουν στην ΚΕΔ ότι οι Περιστεριώτες γνωρίζουν πολύ καλά τι γίνεται και για ποιους ακριβώς λόγους διαμαρτύρονται.

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube