Μπορεί να αποτελούν μειοψηφία εκείνοι που θεωρούν πως η Εθνική έχει ελπίδες πρόκρισης στους «16» του Μουντιάλ, αλλά το ποσοστό που συγκεντρώνουν οι… αισιόδοξοι της… υπόθεσης μόνο μικρό δεν είναι.

Στη δημοσκόπηση του sport-fm.gr σχετικά με τις τύχες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ένα ποσοστό της τάξεως του 41% διατηρεί υψηλό φρόνημα και θεωρεί πως η Ελλάδα έχει πιθανότητες και μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα προκειμένου να βρεθεί στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αντίθετα οι περισσότεροι (προφανώς απαισιόδοξοι ή απλά ρεαλιστές) θεωρούν πως το έργο της ομάδας είναι δύσκολο και το 59% όσων έλαβαν μέρος στη δημοσκόπηση θεωρούν πως το ταξίδι θα τελειώσει απόψε…

Για να προκριθεί η Ελλάδα θα πρέπει να νικήσει την Ακτή Ελεφαντοστού και την ίδια στιγμή να μην κάνει το ίδιο η Ιαπωνία απέναντι στην Κολομβια. Στην περίπτωση που οι Ασιάτες επικρατήσουν, η υπόθεση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο αφού η δική μας Εθνική θα κυνηγά και συγκεκριμένη διαφορά. Δύσκολα πράγματα δηλαδή, όπως άλλωστε πιστεύουν και σχεδόν οι έξι στους δέκα αναγνώστες του sport-fm.gr.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube