Η Μπρίντιζι νίκησε τη Σάσαρι με 76-74 εντός έδρας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος μπάσκετ και την πλησίασε στο -2 στην τέταρτη θέση, μέσω της πέμπτης δικής της, οπότε οι δυο ομάδες αναμένεται να παλέψουν για την είσοδο στην τετράδα της κανονικής περιόδου, ενόψει των πλέι οφ.

Η Μπρίντιζι με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο δίλεπτο κατάφερε να μειώσει, ενώ στο 39’ το σκορ ήταν ισόπαλο 74-74. Ο Τζέικομπ Πούλεν με καλάθι στην εκπνοή έκανε το 76-74 και χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τζέιμς Μέις με 17 πόντους και τον ακολούθησε ο «χρυσός» σκόρερ με 16 πόντους. Για τη Σάσαρι, ξεχώρισαν ο Ρακίμ Σάντερς με 20 και ο Ντέιβιντ Λόγκαν με 13 πόντους.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:


Σάββατο 07/02

Μπρίντιζι-Σάσαρι 76-74

Κυριακή 08/02

Κρεμόνα-Πιστόια
Ρέτζιο Εμίλια-Βαρέζε
Καζέρτα-Βίρτους Μπολόνια
Καντού-Τρέντο
Ρόμα-Ορλαντίνα
Πέζαρο-Αβελίνο

Δευτέρα 09/02

Βενέτσια-Αρμάνι Μιλάνο


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube