Διαθέσιμος για το ματς πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό θα είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης όπως διαβεβαίωσε ο Γιώργος Οικονομίδης.

Ο Έλληνας επιθετικός έγινε αλλαγή στο τέλος του αγώνα με τη Ντιναμό Μινσκ (0-2), ωστόσο ο γιατρός του ΠΑΟΚ ήταν καθησυχαστικός και έκανε λόγο για μια «κάκωση στο πέλμα, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν φαίνεται να μας ανησυχεί».

Δεν ισχύει το ίδιο για τον Γιώργο Κατσικά, καθώς σύμφωνα με την αρχική εκτίμησή του «έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παίκτης της Ρέιντζερς επιχείρησε να βάλει κασκόλ στον Μουρίνιο, τη στιγμή που ο Πορτογάλος πήγε να τους συγχαρεί!

Ντέμης: «Πού έχασε την πρόκριση ο Ολυμπιακός - Λειτούργησε και η ενδεκάδα χωρίς Γιάρεμπτσουκ»

Κνούτσεν: «Μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία της ομάδας αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμουν από τους πρώτους που είπα δεν μου αρέσει το VAR - Ήλπιζα για δώρο γενεθλίων με την πρόκριση»

Ολυμπιακός: «Ευχαριστούμε που ήσασταν παντού δίπλα μας στο ευρωπαϊκό μας ταξίδι»

Ολυμπιακός: Άγγιξε τα 20 εκατ. ευρώ από την πορεία του στο Europa League

Χούμελς: «Συγγνώμη, τα σκ@@@@α, είμαι τόσο απογοητευμένος»

Σταματέλος: «Συγκινητική η παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού - Η Μπόντο δεν ήταν καλύτερη»

To fair play της χρονιάς: Ο Ντόργκου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε στον διαιτητή πως δεν πρέπει να δώσει πέναλτι

«Καρφιά» Μουρίνιο για διαιτησία: «Ακόμη πληρώνω την αποβολή»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.