Μια πολύ δύσκολη οικογενειακή στιγμή βιώνει ο Χαβιέρ Ούμπιντες. Η 35χρονη αδερφή του «έφυγε» από τη ζωή μετά από μάχη με την επάρατη νόσο αφήνοντας πίσω της τρία ανήλικα παιδιά. Ο μέσος του Ατρομήτου πληροφορήθηκε την δυσάρεστη είδηση μετά την προπόνηση της Τρίτης και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Η διοίκηση της ομάδας τού εξασφάλισε άμεσα εισιτήρια για να ταξιδέψει το απόγευμα στο Μπουένος Άιρες και να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς της, αλλά και στο τελευταίο «αντίο» της αδερφής του την Τετάρτη.

Ο ίδιος, σε μια ακόμη απόδειξη του πόσο καλός επαγγελματίας είναι ζήτησε να επιστρέψει την Παρασκευή στην Αθήνα για να τεθεί στη διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών κ. Γιώργος Σπανός, το διοικητικό συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο απευθύνουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στον Χαβιέρ Ούμπιντες για το θάνατο της αδελφής του», αναφέρει η ανακοίνωση του Ατρομήτου.

Στην σημερινή προπόνηση έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τους Δημούτσο και Ταυλαρίδη που ακολούθησαν έντονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα της ομάδας την Τετάρτη και την Πέμπτη αντίστοιχα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube